Türkiye'de bir ilk!

"Bağımsız editör, tarafsız destek."

Editör, ebeveyni yazar olan kitabın öğretmenidir...

Profile Photo
Rose Margaret Deniz
İngilizce Editör

Rose Margaret Deniz, on sekiz yılı aşkın süredir içerik üreticiliği yapıyor. Dil ve kelime bilgisindeki uzmanlığıyla metin yazarlığı, düzeltmenlik, editörlük ve Türkçeden İngilizceye çevirmenlik görevlerini yürüten Deniz, özellikle sağlık, sanat ve kurgu roman türlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Editörümüz, ana dili ya da ikinci dili İngilizce olan yazarlar için roman ve kısa öykü editörlüğünün yanı sıra finansal rapor, e-posta yazışmaları ve haber bülteni editörlüğü gibi konularla birlikte geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

Rose Margaret Deniz is a content creator and word maven with over 18 years of experience. She’s a copywriter, proofreader, editor, and translator from Turkish to English. Special focus on health & wellbeing, art, and fiction. Editor of novels, short stories, chapter books, quarterly reports, email correspondence, and newsletters, for native English speakers and writers of English as a second language.

Açıklama
- Aşağıdaki modülden maliyet hesaplayabilir veya ödeme yapıp dosyanızı sisteme yükleyebilirsiniz.
- Aciliyet belirtilmedikçe; her 50 sayfalık metin, ortalama 1 haftada teslim edilmektedir. Ayrntılı bilgi için lütfen bizimile iletişime geçin.

Toplam: 0,00 TL